Hur att stänga av Anti-stöld i en 1997 Volkswagen Jetta

Vissa versioner av 1997 Volkswagen Jetta erbjuds ett stöldskydd för att säkra bilen. Larmet utlöses när en dörr verkar tvingas öppna efter att du har låst den, antingen med Keyless fjärrkontrollen eller tändningen. En vanlig olägenhet med dessa modell Jettas är larmet går av när du byter batteri eller om batteriet dör och sedan startar om. Detta är en grundläggande säkerhetsåtgärd som du kan åsidosätta om du har VW fjärrkontrollen eller tändningen. Saker du behöver
Jetta Keyless remote
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Tryck på "Lås upp"-knappen på den nyckellösa fjärrkontrollen för att låsa upp dörrarna. Om du inte har fjärrkontrollen, använda bilen för att låsa upp dörren på förarsidan. Detta kommer att stänga av alarmet.
2

Öppna bagageluckan för att tillfälligt avaktivera larmet. Detta är inte en fullständig avväpna, men så du kommer fortfarande att behöva låsa upp en dörr för att säkerställa att larmet inte går av igen.
3

Lås alla Jetta dörrar med antingen din Keyless fjärrkontroll eller bilnyckeln om du nyligen har bytt ut batteriet.
4

Vänta fem sekunder, och sedan låsa bildörrarna igen. Detta bekräftar att du har tillgång till låsmekanismen av Jetta och det kommer att stänga av stöldskydd. Systemet kommer att återaktivera när du låser alla dörrar till Jetta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130188.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.