Hur du ändrar bakljus på en 2001 Accord

Den 2001 Honda Accord har två olika typer av bakljus: bakljus i fendrar och bakljus i bagageluckan. Lökar bränna ut regelbundet, och deras livslängd är oförutsägbara. Du måste veta hur man byter dem om du vill spara tid och pengar och undvika att ta din Accord till en återförsäljare. Du kan köpa reservlampor på din lokala Biltema. Hitta den specifika lampan du behöver på sidan 327 i 2001 års Honda Accord bruksanvisning. Saker du behöver
Coin
Ersättningslampa
Visa fler instruktioner
Byt baklysen i Fenders
1

Öppna bagageluckan och hitta tyget fästelement, som ligger mot den bakre-övre delen av stammen foder. Ta fodret fästanordningen genom att sätta in ett mynt och vrida det motsols som om du använder myntet som en skruvmejsel. Dra fodret tillbaka att exponera bakljus sockets.
2

Vrid sockeln moturs ungefär ett kvarts varv för att ta bort den från bakljus huset. Dra glödlampan direkt ur uttaget och sätt i den nya lampan.
3

Sätt i lampan och sockeln tillbaka in i lamphuset och vrid den medurs tills den låses på plats. Testa det nya ljuset för att se till att det fungerar.
4

Byt stammen foder och installera fästet genom att sätta in den i hålet i tyget och trycka inåt tills det klickar på plats. Tuck fodret under sidan av stammen tätningen innan du fäster den i. Stäng stammen.
Byt baklysen i bagageluckan
5

Öppna bagageluckan.
6

bort lampsockeln från lamphuset genom att vrida den moturs ungefär ett kvarts varv. Ta bort den gamla lampan från sockeln genom att dra den rakt ut, och sätt in den nya lampan i sockeln.
7

Sätt i lampan och sockeln tillbaka till bakljus huset. Vrid sockeln medurs tills den låses på plats. Stäng stammen och testa det nya ljuset för att se till att det fungerar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130167.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.