Min 2001 Mitsubishi Eclipse startar inte efter ett batteribyte

Din 2001 Mitshubishi Eclipse inte att starta efter ett batteribyte för en rad olika skäl. Om batteriet inte var den ursprungliga orsaken, eller den enda orsaken, för fordonet inte startar på rätt sätt, kan du ha problem med elsystemet, startmotor, tändningslåset eller ett antal andra potentiella komponenter. Att veta lite om hur fordon och deras start system fungerar kan hjälpa dig att göra en diagnos av problemet med din Eclipse. Saker du behöver
Soda vatten
Rag
Hylsnyckelsats
ersätter starter
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din 2001 Eclipse, och inspektera det nya batteriet och dess anslutningar till batterikablarna. Om batterianslutningarna öljetter har blivit anfrätt, kommer den el som lagras i batteriet inte kan åka till startmotorn. Häll soda vatten över terminalerna, och torka dem rena med en trasa.
2

slingra dina batterikablar för att säkerställa att de är anslutna till bilbatteriet ordentligt. Ett torn kommer ofta prova detta trick först att få en bil att fungera igen. Om batterikablarna har lossnat, dra åt dem med en hylsnyckel.
3

Byt tändstift på din motor om du inte har haft dem servad på länge. Om dina tändstift är nytt, kan du ha mycket av ditt elektriska system testas på en Biltema. Delar för att söka inkludera din återförsäljare och tändsystemet ledningsdragning samt din generator, även om du just har installerat ett nytt batteri, kommer en dålig generator inte hindra Eclipse från start. Men tänk på att en dålig generator bara kommer att tillåta fordonet att pågå 20 till 30 minuter av körtiden.
4

Slå på 2001 Eclipse. Om fordonet inte gör några ljud av normal omsättning, förutom en liten virvlande ljud och ett klick, är din startmotor sannolikt inte fungerar korrekt. Startmotorn ligger på nedre högra sidan av ventilkåpan, som ligger framför och centrum av Eclipse motorn. Koppla bort den negativa batterikabeln från Eclipse. Demontera startmotorn sköld motor värme med en hylsnyckel och sedan ta bort de två bultarna som förbinder starter till svänghjulet. Har starter bänken testas vid en Biltema, vilket kan testa bärkraften av de elektriska delarna av startmotorn samt de mekaniska komponenterna. Om startmotorn inte klarar bänk, installera en ny starter i Eclipse.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130138.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.