Hur till Öka Turbo Effektivitet

Den turbomotor utvecklades ursprungligen för flygplan , men kan nu hittas i många lastbilar och bilar . Turbon är mycket kraftfullare än förbränningsmotorn , men på grund av det extra tryck i motorn , kan dess komponenter slits ut snabbare . Föraren av ett fordon utrustat med en turbo är i allmänhet ute efter att köra motorn så effektivt som möjligt . Instruktioner
1

Drive på optimala varvtal för motorn . Kontrollera instruktionsboken för att fastställa den rekommenderade hastigheten för staden och landsvägskörning , och håll dig till det när det är möjligt . Detta kommer att hjälpa till att hålla motorn i bästa skick under längst tid . Använd farthållare så ofta du kan.
2

Använd en premie bränsle . Ju högre kvalitet , desto renare bränsle . Använda billigare , låggradig bränsle kan täppa till turbomotor .
3

motorn regelbundet för att hålla den i gott skick . Turbomotorer behöver mer uppmärksamhet än traditionella förbränningsmotorer . Kontroll av turbo komponenter och ändra vätskor regelbundet är viktigt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130116.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.