Hur man byter bromsoken i en Town & Country

Chrysler tillverkarna Town & Country med en anti-låsning bromssystem, fyrhjuliga skivbromsar, all-season däck och 16-tumshjul. I fordonet, ansluter skivbromsen till en metallskiva som vänder vid sidan hjulen. Bromsoket saktar hastigheten hos hjulen genom att producera friktion med metallskivan. Om du behöver byta bromsoket på grund av skada, kan du spara pengar genom att ändra en del själv. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
rörtång
Bromsvätska
Visa fler instruktioner
Renoveringssats, Ersätt eller Täta Bromsok

1

Lyft framsidan av Chrysler med golv uttag. Stöd bilen med pallbockar.
2

Lossa fästskruven från bromsoket att ta av broms slang. Kasta bort den gamla brickan. Täta broms slang att hålla bromsvätska rinner.
3

Ta bromsoket styrpinne bultar från bromsoket för att ta loss den från styrspindeln.
4

Glide bromsoket från styrspindeln. Glid den andra änden av bromsok ut underifrån maskiner distansen ansluten till styrspindeln.
5

Håll bromsok montering från fjäderben komponenten med tråd. Låt inte bromsoket att dingla från slangen för att förhindra skador på broms slang.
6

SNYGGA ytan på styrspindeln distansen. Enheten kan innehålla damm, smuts, rost eller olja. Smörj ytan med Mopar Multipurpose smörjmedel eller en jämförbar lösning
7

Placera bromsoket på toppen av bromsbeläggen och rotor. Placera bultarna styrpinne tillbaka i bromsoket och använda en momentnyckel för att dra åt bultarna till 16.25 foot-pounds för främre bromsok och 16 foot-pounds för de bakre bromsok.
8

Anslut bromsslangen till bromsoket med nya brickor. Använd momentnyckeln för att dra åt banjobultar till 35 foot-pounds.
9

Avlufta systemet.
10

Placera framhjulet tillbaka på fordonet och positionen på tappmuttem i ett stjärnmönster och vridmomentet till halva vridmoment specifikationer: 50 foot-pounds. Gör hela cykeln igen till fullt moment på 100 foot-pounds.
11

Placera fordonet på marken till en jämn yta. Tryck på bromspedalen flera gånger för att kontrollera en pedal fast broms. Testa bilen på vägen efter att bromspedalen är fast inställd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130113.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.