Hur man tar bort Dash i en 2005 Jeep

Instrumentpanelen skyddar instrumentpanelen på din bil. Hastighetsmätaren, vägmätare, bränslemätare, varningslampor, och ratten är bara några punkter som skyddas av instrumentpanelen eller instrumentbrädan. När någon av dessa enheter sönder, måste du ta bort instrumentbrädan för att förvärva det objekt som skall repareras. Saker du behöver
Trim Stick
Screw Drivers
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort batteriet.
2

Hitta alla skruvarna som håller instrumentpanelen och ta bort dem. Skruvar är oftast belägna i de övre och undre paneler nära stereo, under ratten, på toppen av fallet innesluter mätarna och mätare, och även nära pedalerna. Använd en skruvmejsel för att göra detta. Efter det, romb instrumentbrädan område för att se till att alla skruvar har avlägsnats. Nästa, placera skruvarna i en kopp eller skål för enkel åtkomst. Addera 3

Bänd instrumentbrädan. En trim pinne är idealisk för användning i denna situation, men kan en spårskruvmejsel också användas. Bänd runt kanterna på streck först.
4

Demontera handskfacket. Manuellt haka av fästelement som håller handskfacket på plats och dra ut det försiktigt.
5

bort radion. Först, lossa radion fäste med en skruvmejsel och skjut det lite så de elektriska ledningarna är lättare att koppla.
6

bort instrumentpanelen. Skjut streck lite framåt och når under den för att koppla bort alla kablar som ansluter till bilens mätare. Efter det, skjut instrumentpanelen helt och du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130080.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.