Varför min bil Tveka när jag går upp för en kulle ?

En bilens motor ger kraft för en bil att övervinna tröghet och bibehålla hastigheten . Det arbete som krävs av motorn för att hålla en bil rör sig när man går uppför en backe ökar , och problem i denna situation kan tyda motorproblem . Luftfilter

Motorer använder luft för att hjälpa bränsle förbränningen som ger en bil med ström . Denna luft strömmar genom ett luftfilter för att hålla partiklar ur din cylindrar . Om din luftfiltret är igensatt , kan motorn inte få tillräckligt med luft för att fungera korrekt .
Bränslefilter

Fuel filter reglera flödet av bensin i en motor . Om filtret är igensatt , då motorn inte kan få tillräckligt med bränsle för att producera tillräckligt med energi för att hålla bilen rör sig på rätt sätt .
Tändstift

Tändstift antända blandningen av bränsle och luft i motorns cylindrar . Om din motor tändstift inte justeras ordentligt eller slitna , så det kanske inte ger gnistor vid intervallet din motor är träffande dem . Detta resulterar i din bilmotor bränning inte korrekt , och inte producerar tillräckligt med ström .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130073.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.