Bosch W8ac Spark Plug specifikation

Funktionen hos ett tändstift är att tillförlitligt antända bränsle - luftblandningen i en cylinder i en förbränningsmotor under en antal driftsförhållanden . Baserat på varje motor specifikationer , kommer endast ett begränsat antal tändstift passa in i en viss motor och leverera optimal prestanda . Boschs W8AC var tändstiftet för många klassiska Volkswagen fordon , liksom andra biltillverkare . Idag är det fortfarande den standard ersättare plugg för de flesta Volkswagen bilar . Mått

Boschs W8AC tändstiftet har en 0,55 tum ( 14 mm ) diameter . Dess hex storlek är 13/16 inches ( 20,8 mm ) . Dess räckvidd , vilket är hur långt spetsen av pluggen sträcker sig in i cylindern från pluggen sigill , är 1/2 tum ( 12,7 mm ) .
Composition

tändstift använder en packningstätning var den passar in i motorn. Den innehåller inte en resistor , som är vanligt i moderna bilar för att minska radiostörningar . Den W8AC använder en enda elektrod med en kopparkärna .
Volkswagen Models

Volkswagen utformat sina buggar , tillverkade mellan 1946 och 1998 , för att använda Bosch W8AC gnista pluggar. VW bussar mellan 1950 och 1979 använder dem . Du kan också byta ut pluggarna i Karmann Ghia kupéer med Bosch W8AC tändstift .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130069.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.