Hur du ändrar bränslepumpens relä i en 1994 BMW 325is

Den 1994 BMW 325is är en del av E36 generationen av långvariga 3-serien. Den 325is var konstruerad med föraren i åtanke och var en högkvalitativ tysk bil som svarar bäst på regelbunden och förebyggande underhåll. Om en 325is blir över, men kommer inte att starta från en brist på bränsle, kan problemet inte vara så delaktig som ersätter bränslepumpen. Bilen kan fixeras genom att helt enkelt byta ut bränslepumpens relä. Saker du behöver
Nya Tänger relä
eller relä borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Park BMW i ett väl upplyst område. Öppna huven. Koppla bort batterikabeln som går till den negativa batteripolen. Leta reda på säkringsdosan, som ligger precis framför vindrutan på förarsidan av bilen. Ta bort plastlocket som täcker säkringscentralen.
2

Studera säkringarna och reläerna. Säkringarna är små, rektangulära enheter som kopplas in i säkringsboxen. Ett relä är dock större delen om 1-tums fyrkant som ansluts till säkringsdosan.
3

Leta bränslepumpens relä. Det finns tre rader med reläer i elcentralen, som alla har tre reläer i rad. Om du tittar på säkringsdosan från sidan av bilen, kommer bränslepumpens relä vara i den tredje raden mot insidan av motorn och den tredje reläet i den raden mot baksidan av motorrummet.

4

Ta reläet med plast verktyg som ska klippas inuti säkringslådan. Verktyget låter dig dra reläet. Du kan också använda en tång nål näsa för att försiktigt dra reläet.
5

Installera den nya reläet genom att trycka den rakt ner i rätt plats i säkringsskåpet tills den sitter ordentligt. Sätt tillbaka locket säkringsdosan. Anslut batteriet. Stäng huven. Starta motorn för att se om det nya reläet löst problemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130067.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.