Hur man installerar Dorman Oljekylare Lines

Dorman är en eftermarknad bildelar företag som tillverkar oljekylare linjer för att passa en mängd olika bilmärken och modeller . Dorman oljekylare linjer Kontrollera att växellådsoljan löper smidigt mellan sändning och kylaren för att kyla vätskan ned innan den cirkulerar genom motorn . Installera Dorman svalare linjer i olika fordon använder samma metod men kräver olika flare storlekar skiftnyckel beroende på muttern storlek som kommer med de kallare linjer . Saker du behöver
Flare skiftnyckel
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Använd en ficklampa för att hitta de runda portarna svalare linje på passagerar - sidan av överföring och botten av radiatorn. Storleken av hamnarna varierar beroende på märke och modell på fordonet , men de brukar finnas på samma plats . Om du är osäker på placeringen av transmissionen och radiator i fordonet kontrollera bruksanvisningen eller kontakta generalagenten .
2

Anslut en mutter på varje ände av vinyl slang . Sätt i ena änden av slangen i transmissionen svalare porten och den andra änden i kylaren kylaren porten .
3

Kläm rätt storlek ( samma storlek som mutter ) flare skiftnyckel på muttern och vrid för att dra åt den på porten . Vrid inte för hårt eller om det skulle kunna beröva hamnen och förstöra det . Vrid muttern tills den möter lite motstånd och sedan sluta .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130060.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.