Hur man byter filter luftkonditionering för en 2004 Honda Accord

Stugan filter i 2004 Honda Accord hjälper filterföroreningar ur luften när man kör luftkonditioneringsapparater, värmare eller fläkt inne i kabinen. Med tiden blir filtret smutsigt, hindrar den från att fungera korrekt. Generalagenten eller andra butiker mekaniker tar betalt för filtret och arbetsintensivt med byte av filter, men du kan köpa filtret och ersätta det själv för att spara pengar. Bytet kräver inga verktyg och kan fyllas i på ett par minuter. Instruktioner
1

Öppna handskfacket på passagerarsidan framsätet.
2

Tryck tillbaka säkerhetsspärren på utsidan av den högra sidan av handskfacket till tills den lossnar från instrumentbrädan.
3

Tryck in båda sidor av toppen av handskfacket för att frigöra den från instrumentbrädan. Handskfacket kan nu svänga längre ner i fotområdet. Filtret facket ligger bakom handskfacket. Samtidigt försiktigt drar ut
4

Tryck in flikarna på båda sidorna av filtret facket. Dra ut facket och bort från instrumentbrädan.
5

Ta bort det gamla, smutsiga filter och kasta.
6

Placera den nya, rena filter i facket, vilket gör Se till att ansluta det korrekt, enligt pilarna belägna på det nya filtret.
7

Sätt filtret tillbaka magasinet i instrumentbrädan tills klämmorna snäpper fast.
8

Swing handskfacket tillbaka upp och tryck in båda sidorna av den övre delen av handskfacket så att den kan glida tillbaka in i spåren.
9

Snap säkerhetsspärren igen för att placera på höger sidan av handskfacket, sedan stänga dörren handskfacket.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130055.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.