Hur man testar när glödstiften Bad

Glödstift brukar användas i fordon med dieselmotorer samt fjärr bilar kontroll. Syftet med dessa penna-formade metallföremål är att förse motorn med värme. Motorn kommer att kunna starta när den har mottagit tillräckligt med värme. Medan glödstiften används på fordon som inte har tändstift, som tändstift de kan gå dåligt och behöver bytas ut. Saker du behöver Review, Multi-meters set
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den elektriska kontakten som sitter på insidan av ventilkåpan. Detta kan hittas i närheten av packningen i motorn.
2

Tryck kontakten spärren och öppna försiktigt med en skruvmejsel. Det kommer att finnas nio stift synliga. Glödstiften använder fyra stift. De fyra stift som glödstiften använder är de två bak och två fram.
3

Programmera multimeter inställd på motstånd och lågväxel. Den multimeter set kommer att mäta motståndet i glödstiften (se Resurser).
4

Fäst den negativa kabeln till en stabil jordpunkt. Minuskabeln kan identifieras genom sin svarta färg. De fyra stiften separat med pluskabeln
5

Probe. Pluskabeln identifieras genom sin röda färg. Glödstiften motstånd bör mäta mellan 0,6 och 2 ohm. Någon indikation på oändligt motstånd indikerar glödstiften är dåliga. Oändlig resistans kan identifieras när nålen flyttas längst till vänster på skalan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130024.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.