Är det servopumpen en del av motorn ?

Din servopumpen drivs av elsystemet och drivs av remmarna som driver kugghjulen skapar det tryck som krävs för att förflytta vätska servostyrning från växellådan till den hydrauliska styrningen systemet. Motorns funktion

Det primära syftet med ditt fordons motor är att använda blandningen av bränsle och luft skapas av förgasare eller spridare bränsle för att antända explosionen som krävs för att förflytta kolvarna och ventiler och börja förbränningsprocessen . Den sekundära funktionen hos motorn är att driva remmen system som är anslutet till de olika delar av fordonet för att påbörja varje del bidrag till driften av motorn.
Servostyrning pumpfunktion

bältessystem för din bil snurrar kugghjulen som skapar den pumpande åtgärder för att dra vätska servostyrning genom slangarna som leder från servostyrväxeln rutan till hydraulsystemet att göra det lättare för dig att styra din två - tons fordon . Utan det hydrauliska systemet , skulle hela kostnaden för det arbete som krävs för att styra ditt fordon utföras manuellt .
Servopumpen Plats

Medan platsen för den servopumpen varierar beroende på vilken typ av fordon, är det i allmänhet fastskruvad på sidan av motorblocket eller nära styrmekaniken . Pumpen är inte en del av motorn på samma sätt bensintanken är inte del av motorn , men körning utan antingen skulle vara svårt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130016.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.