Jeep Cherokee Kylvätska Läckage

Beroende på årsmodell, har Jeep Cherokee några svaga punkter där läckage av kylvätska är benägna att inträffa. De tidigare modellerna tenderar att ha mer problem med läckor, men alla Jeep Cherokee är mottagliga för denna fråga. Stängt Cooling Systems

slutet kylsystem, som användes på Jeep Cherokee mellan 1987 och 1991, åberopat ett tryck flaska snarare än en konventionell radiator med ett lock. Dessa plastflaskor är ökända för sprickbildning och läckande kylvätska. På 1992 och senare modeller av Cherokee, ersatte Jeep problemet-benägen tryck flaskan med en vanlig radiator.
Radiator Corners

nedre högra och vänstra hörn radiator i modeller tillverkade efter 1992 är benägna att skräp byggs upp på grund av kylarram positionen. Det är svårt att rengöra kylaren med en trädgårdsslang på grund av sitt läge, varför fel i dessa områden är vanliga
nedre kylarslangen

. nedre kylarslangen, ofta försummas under rutinmässiga service-inspektioner och underhåll är en vanlig problem punkt för läckage av kylvätska. Du bör inspektera tillståndet för denna slang varje par månader och snabbt ersätta när det ser slitet eller små sprickor börjar synas.
Försvinnande Kylvätska
p Om din Jeep Cherokee är tidskrävande kylvätska men du kan inte hitta en läcka, är det möjligt att topplockspackning har gått. Kontrollera oljan och se till att det inte finns någon kylvätska i det. Om det finns, kör inte bilen förrän topplockspackning har ersatts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130009.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.