Hur du ändrar Pluggar i Ford Econoline

En del av allmän bil underhåll förändrar pluggar för att säkerställa snabb tändning när du startar bilen. Ändra pluggar kunde hänvisa till antingen byta tändstift i ett blyfritt bränsle fordon eller byta ut glödstift i en diesel bil. Sedan 1961 har Ford Econoline van erbjuds gott om utrymme och lättillgänglighet i stort motorrummet för att ta hand om detta underhåll jobb hemma. Friska tändstift är en viktig del av van tändsystem. Saker du behöver
5/8-tums uttag för tändstift
Hylsnyckel
Byte tändstift
Hylsnyckel förlängning
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
Ta bort tändstiften i en Econoline Van
1

Ta interiören motorkåpan. Locket är fäst med knäppa spärrarna till pop öppna och lossa hakarna som håller locket på plats. Golv bultar också måste tas bort. Dra panelen bort.
2

Öppna motorhuven på utsidan för att släppa in ljus.
3 p Om byte av tändkablarna är så generellt sett gjort vid tändstiftet ersättning, göra det nu. En efter en, lossa kabeln från fördelarlocket och sedan ansluta kabeln till tändstiftet, så att du inte förlorar tändföljd.
4

Lossa och ta bort tändstiften med 5/8-tums socket. En speciell sockel med en gummihylsa i det används för att gripa tändstiften efter att de har lossats. Om ett visst uttag för tändstiftet avlägsnande är inte tillgänglig, dock kan en vanlig 5/8-tums socket ska användas, även om det kan göra det svårt att greppa pluggar att dra dem ut ur kammaren. <
br> 5

Byt varje plugg som det tas bort så att skräp inte faller in i förbränningskammaren. Sätt tillbaka varje tändkabeln efter skruvning i varje plugg. Pluggar bör vara sträckt men inte alltför tätt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130007.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.