Var Är Horn på en 2000 Silverado?

Chevrolet Silverado är en full-size pickup truck tillverkas av General Motor Company. Infördes 1998, är Silverado i en klass med andra stora lastbilar som Ford F-150, Dodge Ram, Nissan Titan, Toyota Tundra och dess GMC motsvarighet, Sierra. Med tanke på dess storlek och styrka, många förare förväntar bilens signalhorn att vara ett högt, skrällande monster. Istället fabriksinstallerad horn är i huvudsak densamma som den i en vanlig kombi eller sedan. Vissa kanske vill ersätta horn, som börjar med att lokalisera horn. På ratten

Knappen för 2000 Siverado horn ligger i centrum av ratten. Knappen har en Chevrolet logotyp på den och innehåller en bild av ett horn. Det är möjligt att ta bort horn locket utan att distribuera airbag ratt, men de flesta horn problem inte härstammar från ratten tutan.
Under huven

Chevrolet Silverado har två horn placerade under huven. Hornen är belägna på passagerarsidan, i den främre stänkskärm väggen. Båda horn är lättast nås från undersidan av trucken.
Horn Problem

flesta Silverado horn problem uppstår med ledningar eller hornet själv snarare än med rattknapp. Om hornet ljuder efter dubbel-knacka på fjärrnyckeln, kan problemet finnas med ratten knappen istället för ledningar eller horn. Likaså ibland horn problem kan lösas genom att koppla bort batteriet i 15 minuter och sedan ansluta den igen, vilket återupprättar ström mellan knappen och ledningar. Addera Byta en Silverado Horn

När de två hornen finns måste de lossas från strömkontakter bytas ut. Du kan ta bort de fästen med en hylsnyckel. För fabriken ersättare, kan samma hornet platsen användas. Men för anpassade horn, till exempel ett tåg horn, är en ny stabil och säker montering plats krävs. Den ursprungliga kabelstammen också kan användas så länge det är förenligt med de nya hornen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129995.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.