Hur du hittar den Automatic Transmission Filter på en 1999 Integra

The '99 Acura Integra har en inline automatisk växellåda. På en inline transmission, är filtret sitter under tråget. Denna plats är lätt att nå med några verktyg och en lite tid. Det förfarande som krävs för att lokalisera överföring filter kallas "tappa pannan." Detta kräver att man går under för att lokalisera var dräneringskärlet, sedan ta bort skruvarna och dränering av vätska. Saker du behöver
Front pallbockar
Ficklampa
Drop-duk
Collection pan
1/2 tums hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera jack ställning under ramen av bilen på vardera sidan av motorn. Höj upp motorn 8 till 16 inches att göra det lättare att glida under fordonet.
2

Slå på ficklampan och glida under motorn för att lokalisera pannan överföring avloppet. Dräneringskärlet är på förarsidan av bilen, strax bakom främre hjulhuset. Leta efter en stor, svart metal pan omgiven av åtta bultar.
3

Placera en trasa och en samling pan under drain pan för att fånga någon transmissionsolja som den faller.

4

Använd 1/2-tums hylsnyckel för att ta bort alla utom en av bultarna runt tråget. Ge transmissionen 10 till 15 minuter för att dränera det mesta av vätskan ur pannan. Ta den sista bulten och häll i resten av vätskan in i samlingen pan nedan.
5

Shine ficklampan på transmission där tråget var bara bort. Filtret är den rektangulära silver metall enhet med mesh-filter fäst i växellådan med tre 3/8 tums bultar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129986.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.