Impala Passlock Problem

Den Passlock systemet är ett stöldskydd, som används i General Motors fordon, som är utformat för att säkerställa att bilen inte startar om rätt nyckel är inte i tändningslåset. Det fungerar genom att sända ett kodat lösenord till drivlinan styrmodulen när nyckeln vrids. Om lösenordet är korrekt, startar bilen. Dock har ett par problem med detta system uppstått i bilar som Chevrolet Impala. Fullständigt misslyckande

När Passlock systemet misslyckas kan Impala startar inte. Vissa Impala ägare har rapporterat en oförmåga att starta bilen även efter väntar över natten, ett problem som har varit kända för att ofta förekommer i många GM-bilar och lastbilar. I många fall kommer den säkerhet ljus på också, ett tekniskt fel som verkar i vissa fall som skall anslutas till den Passlock misslyckande.
Intermittent Underlåtenhet

I vissa fall misslyckas Chevrolet Impala s Passlock systemet endast temporärt. Ägare har rapporterat att i flera fall, om de väntar från 10 till 30 minuter efter att först försöka vända sina tändningar, deras bilar startar. Men ofta de flesta tillägg att bilen bås igen inom några minuter och kan inte startas.
GM bulletiner

Passlock problem blev så utbredd att General Motors släppt tjänsten bulletiner till bilhandlare för Passlock systemfel på många av sina modeller, särskilt 2002 Impala. GM även släppt bulletiner för flera andra elektriska problem tändsystem i Impala, inklusive ledningar av säkerheten indikatorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129980.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.