Hur man tar bort ett avgasrör på en 1988 Camaro

Motorn i en 1988 Chevrolet Camaro, liknar någon annan bilmotor, genererar avgaser från förbränningsmotorer process, som behöver ett sätt att fly motorn. Avgassystem gaser kanaliseras genom utblåsningsgrenrören, som är fastbultade till endera sidan av motorn. Dessa grenrör behöver sällan service, men de kommer att behöva tas bort om du behöver arbeta på topplocket eller ta ut motorn. Lyckligtvis gör denna uppgift bara tar ungefär en timme att slutföra. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och uttag
skruvnyckel set
Visa fler instruktioner
1

Pop öppna huven för fordonet och låt motorn svalna tills du kan hantera utblåsningsgrenrören fritt.
2

Ta bort vingmuttern på toppen av luftrenare, med händerna. Lyft luftrenaren från toppen av motorn och placera den på ett säkert sätt ur vägen.
3

unbolt avgaserna från utblåsningsgrenrören, med 3/8-tums Ratchet och uttag . Unbolt värmesköldar från avgasgrenrör med 3/8-tums Ratchet och uttag eller en skiftnyckel, beroende på tillgänglighet. Koppla ur kablarna till lambdasonden.
4

Skjut bort låset flikarna på grenröret bultar, med händerna. Lossa skruvarna grenrören till cheferna med en U-nyckel, eller, om utrymmet tillåter, med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra grenrören ifrån huvuden, med båda händerna för att stödja vikten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129975.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.