Car Stereo Technology

En bilstereo system består av huvudenheter , förstärkare , högtalare och extra inmatningsenheter . Stereon och den tillhörande tekniken är en del av huvudenheten . Huvudenheter

Huvudenheten styr ljudsystemet och fungerar som hjärtat i systemet . Den överför , övervakar och styr signaler till och från de övriga komponenterna . Se det som en signal processor som bearbetar signaler från indata , såsom volym , radio tuning eller CD-spelare , och levererar signalerna till de olika komponenter, till exempel högtalarna .
Förstärkare < br >

Förstärkning är en tvådelad process som är utförs av förförstärkare och slutsteg . Förförstärkaren mottager signalen från huvudenheten och omvandlar den till en signal som kan läsas och behandlas av slutsteg . Den slutsteg stärka signalerna i det hörbara området och levererar den till högtalarna .
Högtalare

Högtalarna tar den elektroniska signalen från slutsteget , omvandlar den till den mekaniska energi som krävs för att flytta högtalarkoner . Konerna levererar ljudet i öronen på lyssnaren .
Auxiliary Input Devices

Extra inmatningsenheter är enheter sådana equalizers som har gränssnitt till huvudenheten för signalbehandling . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129923.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.