Toyota 22R-E Underhåll Tips

Toyota 22R-E motorn är tillräckligt för de flesta fordon. Men som fordon ålder, satte motorer på ytterligare körsträcka eller ändringar påverkar fordon, motorns prestanda kan bli trög. Några enkla tips kan hjälpa dig att behålla din Toyota 22R-E motor i toppform.

Byt ljuddämparen. Denna typ av motor har en ökning i prestanda när ett nyare avgassystemet går in i fordonet. När du väljer ett avgassystem för denna typ av motor, se till att du installerar en som har en anständig ljuddämpande med låg restriktion.

Byt kamaxeln. Kamaxlar har en stor inverkan på Toyota 22R-E motorns prestanda. Detta är den del av fordonets system, i vilket ventiler låter luft /bränsleblandningen i motorn och avgassystemet av ut ur motorn. En gammal eller sliten kamaxel kan påverka prestanda genom att inte trycka mot ventilerna att öppna dem eftersom kamaxeln roterar ordentligt.

Byt topplocket. Topplocket är en viktig del av förbränningen i motorn. Ofta i äldre motorer, cylindern sprickor huvud eller helt enkelt åldrar. Topplocket fungerar tillsammans med topplockspackning, även en liten spricka eller delvis fungerande pjäs kan ha en dramatisk effekt. Byta topplocket bör vara en del av Toyota 22R-E motor underhållsplan.

Montera nya bränslespridare. Tjocka lager av svart gegga kan bygga upp i spridarna och orsaka raderna att förlora det nödvändiga trycket. Ett annat bekymmer är bränsleinsprutare läckor. De kan också vara en orsak till en förlust i insprutare trycket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129917.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.