Hur man byter bakbromsarna på en 1994 Mercury Sable

De bakre bromsarna på 1994 Mercury Sable är trumbromsar. Även trumbromsar är mycket hållbara, de är mer komplicerat att byta, eftersom du kommer att behöva för att komma till skorna och hårdvara. Det är viktigt att du byter de bakre bromsarna vid behov eftersom de är en viktig säkerhetsfunktion på din bil. Saker du behöver
rörtång
Ordet jack
Jack står
Flathead skruvmejsel
Broms springtool
Brake shoes
Linje skiftnyckel
hjulcylinder
Bromstrummor
Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre delen av fordonet med en domkraft och placera bilen på pallbockar.
2

bort klacken muttrar på bakhjulen, med en rörtång och skjut hjulen off. Placera hjulen och hjulmuttrarna någonstans du enkelt kan komma åt dem, eftersom de kommer att behöva installeras i slutet.
3

Dra bromstrumman på en sida rakt av, för hand. Gör samma sak på andra sidan av fordonet.
4

Använd ett verktyg bromsfjäder att ta bort returfjädern. När returfjädern tas bort, kommer du att kunna ta bort bromsen skon och hjulcylinder.
5

Ta bort fjädern och hållaren hårdvara och överföra denna hårdvara på den nya bromsen skon. Inte ännu installera bromsen skon, men se till att ha den klar för installation för att minimera risken att förlora hårdvara.
6

Installera en linje skiftnyckel på bromsledningen att tillåta åtkomst till avlägsna montering montering. Avlägsna hjulet cylinder och ersätta den med en ny hjulcylinder. Sätt tillbaka bromsledningarna och dra åt skruvarna.
7

Installera de nya bromsbackar och sedan installera trumman innan han återvände hjulet på fordonet och sänka bilen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129909.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.