Hur du hittar den bränsletrycksregulatorn på en 1990 Dodge Shadow

Den 1990 Dodge Shadow, en kompakt bil först introducerades av Chrysler 1987 och tillverkades fram till 1994, kommer med antingen en 2,2 liters, fyrcylindrig motor eller en 2,5 liters, fyrcylindrig turboladdad motor. Bränslet insprutningssystem för de två motorerna är olika och placeringen av bränslet tryckregulatorn är beroende av att motorn. Instruktioner
Icke-turbomotor
1

Se till att bilen är i parken och öppna huven.
2

På icke-turbomotor, lokalisera luften renare montering. Den luftrenaraggregat är rektangulär och sitter parallellt med brandväggen. Luftrenaren täcker har tre stora muttrarna som håller den på plats. Ta bort muttrarna och lyft aggregatet luftrenaren. Du kan behöva ta bort vakuumslangar att helt ta bort enheten luftrenaren.
3

Leta spjällhuset. Spjällhuset sitter under luftrenaren.
4

Leta regulatorn bränsletrycket. Bränslet tryckregulatorn är en liten, cylindrisk anordning som sitter i centrum av spjällhuset. Den hålls på plats med tre skruvar.
Turbomotor
5

Se till att bilen är i parken och öppna huven. <
6 p> Leta bränsleskenan på motorn. Bränsleskenan är röret som levererar bränsle till bränsleinjektorerna och kallstart ventil.
7

Leta regulatorn bränsletrycket. Bränslet tryckregulatorn är en cylindrisk anordning fäst vid änden av bränslefördelaren med två skruvar. Du kommer att se ett vakuum slang på toppen och en bränsleslang på botten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129900.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.