Hur man monterar en pannlampa för en Jaguar XR6

Jaguar X-type, som omfattar XR6, är ett mindre lyx fordon som tillverkas av Jaguar sedan 2001. Dessa eleganta och kraftfulla bilar har ett sofistikerat säkerhetssystem, men en av de viktigaste aspekterna av detta system är ofta förbises. Strålkastarna är den främsta försvarslinjen mot olyckor under mindre idealiska körförhållanden. Om du märker en lampa har brunnit ut och behöva byta strålkastare som du inte behöver ta den XR6 till ett garage. Detta är en perfekt gör-det-själv-jobb. Saker du behöver
Ersättningslampa 9005SU-2 Review Skruvmejselsats
Hylsnyckelsats
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Park Jaguar XR6 på vissa plan och jämn mark med tillräckligt med ljus för att arbeta med. Stäng av motorn och låt ljusen och omgivande bilen sval i tio minuter innan du fortsätter.
2

Ta bort fästbultarna som håller den främre stötfångaren väders. Det kommer att finnas bultarna på vardera sidan som kan tas bort med en Philips skruvmejsel. När skruvarna tas bort, dra stötfångaren framåt ger dig tillgång till strålkastare församling.
3

Lokalisera de kvarhållande bultarna som håller strålkastare montering på näsan av XR6. Använd en hylsnyckel för att ta bort dessa och dra försiktigt ut enheten ur. Det kommer fortfarande att ha ledningar fästa så bara dra ut tre eller fyra inches så att du kan komma runt det.
4

bort slangen strålkastare. Det finns en liten stoppbygel som kommer att behöva kan klämmas för att ta bort slangen. Du kan göra detta för hand eller med en liten tång.
5

Dra ur elkabeln från pannlampan. För att göra detta pressa basen på pluggen och helt enkelt dra det gratis. Nästa, skruva isär brickan motorn och dra den gratis.
6

Avlägsna utbränd glödlampa och installera ersättare. Lökar lossa åt vänster och dra åt höger. Om hela enheten behöver bytas ut helt enkelt kasta den gamla och sätter in en ny. Därifrån utföra stegen ovan i omvänd att återmontera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129894.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.