Hur man tar bort Beslagtagna Avgassystem Bultar

Bultar som utsätts för väder och vind får ofta rostiga eller korroderade vilket får dem att gripa. Bultar på din bil har lagt effekterna av värme och vibrationer som ytterligare bidrar till problemet. Om du behöver ta bort en beslagtagen bult, det finns flera knep du kan prova som kan lossa den upp. Saker du behöver
penetrerande Rags smörjmedel
Wrench
Mutterdragare
Gummiklubba
gasolbrännare
Skalverktyg
Visa fler instruktioner

1

Ansök penetrerande smörjmedel på muttern och bulten som beslagtas upp. Du kommer att behöva lämna den på i minst flera timmar, över natten är perfekt. Använd en gummiklubba för att knacka bulten och hjälpa till att arbeta smörjmedlet in i gängorna.
2

Använd en åtsittande skiftnyckel och försöka utnyttja bulten. Öka ditt inflytande genom att förlänga handtaget på skiftnyckeln med en bit av rör. Du kan också prova en mutterdragare för att tvinga bulten lös.
3

Applicera värme om smörjmedlet och inflytande inte fungerar. Torka bort eventuell extra glidmedel eftersom det kan vara brandfarliga. Använd en ficklampa för att värma bulten direkt, men vara noga med att inte bränna undersidan av din bil eller komma för nära bensintanken.
4

Skär bulten som en sista utväg. Det finns flera handhållna verktyg som kommer att rymma det trånga utrymmet. Försök att skära igenom muttern först sedan hammare bulten ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129885.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.