Hur du justerar en Automotive nackstöd

Enligt American International Automobile Dealers Association , har 90 procent av förarna sina nackstöd justeras för lågt . Om rätt justerade , hjälper huvudstödet förebygga skador --- som whiplash --- om du är i en olycka . Eftersom huvudstödet gör dig säkrare , måste du se till att det är på rätt höjd och anpassa den för varje ny personbil som sitter i sätet . Instruktioner
1

Hitta rätt höjd . I mitten av nackstödet måste vara i linje med mitten av örat . Sitt i stolen som du normalt skulle medan ridning i bilen , och använd handen för att känna den punkt där mitt i örat når . Vänd sedan att titta på nackstödet så att du vet om att höja eller sänka den .
2

Justera nackstödet . Tryck och håll in knappen vid basen av nackstödet . Sedan helt enkelt dra upp för att höja nackstödet och pressa nedåt för att sänka den . Typiskt , stängerna som håller nackskyddet på plats har skåror på olika höjder . Se till den nivå du väljer är på ett av spåren och släpp knappen för att låsa nackstödet på plats .
3

Dubbelkolla höjden . Sitter i bilbarnstolen som du normalt skulle använda handen för att känna var mitt i örat når . Slå sedan se till att platsen är ungefär i mitten av nackstödet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129882.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.