Var är bränslets Regulator på min 1991 Honda Civic?

Civic är en kompakt bil som tillverkas av Honda sedan 1973. 1991 års Civic har en 1.5L, fyrcylindrig, bränsleinsprutning motor. Den bränsleinsprutningssystem i en bil är utformad för att leverera bränsle till motorn vid ett konstant tryck. Detta tryck upprätthålls av bränsletrycksregulator. Den bränsletrycksregulator på en 1991 Civic ligger på brandväggen på motorn. Operation

bränsletrycksregulator är en liten cylindrisk anordning som innehåller en fjäder och ett membran. Trycket av fjädern är inställd av tillverkaren och tvingar bränslepumpen att pumpa tillräckligt tryck och bränsle för att övervinna fjädern. Den ingående trycket kan variera, men det utgående trycket kommer att vara konstant eller reglerad.
Beskrivning

bränsletrycksregulator för 1991 Civic är en cylindrisk metall enhet. En vakuumledning fäster till toppen av regulatorn och en bränsleledning fäster till botten. Den bränsletrycksregulator hålls till brandväggen med två bultar. Kontrollera att bilen är i parken och öppna huven
Plats

. Följ bränslefördelningsröret runt motorn. Bränslet skenan är slangen som levererar bränsle till bränsleinjektorerna och till kallstart ventilen på motorn. Bränslet tryckregulator är ansluten till bränslefördelningsröret på brandväggen i motorrummet mot passagerarsidan av bilen.
Tecken på att vara felaktig

membranet inuti bränsle tryckregulatorn kan riva och läcka. Om detta händer, får bränsletrycket sjunka eller stiga. Motorn kan köras grov, inte startar, stall eller blåsa svart rök ur avgasröret. En felaktig bränsletrycksregulator kan också orsaka förorenade tändstift och en plötslig minskning i bränsle körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129821.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.