Hur till Ändra Lucida Lampor sidoljus

Automobiles har glödlampor över dem, från strålkastarna till bakljusen till olika platser i hela insidan av bilen, som i mitten av taket och ovanför vissa dörrar och fönster. Toyota Estima Lucida, som är en modell av minibuss säljs främst i Europa, har ett antal sido lökar på dess utsida som ibland kommer att brinna ut och kommer att behöva bytas ut. Detta kan göras på egen hand relativt lätt, med rätt verktyg och förnödenheter. Saker du behöver
Side glödlampa
Skruvmejsel
insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skruva av plastlocket över sidoljus som har brunnit ut på utsidan av Toyota Estima Lucida fordonet. Beroende på vilken modell av Toyota Estima Lucida, behöver du antingen en Phillips-skruvmejsel eller insexnyckel med rätt storlek huvud.
2

Ta bort plastskyddet från kroppen av bilen noggrant , som pjäsen kommer att anslutas till kablarna som är dragna till det elektriska systemet i bilen. Dessa ledningar kommer alla att ansluta till mitt uttag av sidoljus, kallas lamphållaren. Twist detta stycke moturs och ta bort den utbrända glödlampan från plastbit täcker.
3

Skruva den utbrända sidoljus och ersätta den med en ny lampa. Se till att inget vatten eller fukt kommer in i uttaget när du byter lampan. Skruva fast lamphållaren tillbaka in i sidoljus och testa den för att se ljuset fungerar och det är inte ett elektriskt problem med kretsen.
4

Placera plast sidoljus locket med den nya glödlampa tillbaka in i öppningen på sidan av Toyota Estima Lucida. Se till att den helt har klickat på plats innan du sätter den på bilen med lämplig skruv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129816.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.