Hur De-begränsa en Scooter CDI

Kondensator urladdning antändning eller CDI, enheter är standard på alla gasdrivna skotrar. De-begränsar en scooter s CDI gör det möjligt att resa tre miles per timme snabbare. En liten bricka, lokaliserbar i CIU: s variatorn system begränsar prestationsnivån för CIU: s drivrem. Detta begränsar mängden ström som överför från motorn till bakhjulet, bromsar skotern. Ta bort denna bricka de-begränsar en scooter s CDI. Saker du behöver
bandnyckel
Mutterdragare
Hylsnyckel
Needle-nosed tång
Visa mer Instruktioner
1

Unpin den kickstart från sidan av scooter CDI. Du kommer att behöva lossa bulten huvudet på tappen förbinder kickstart för att variatorns systemet innan du drar ut pinnen och ta bort kickstart.
2

Separat intaget från baksidan av variatorn systemet genom ta bort de två bultarna kopplar den till ärendet och den enda bult som håller den på plats under den bakre hjulhus.
3

Lossa ansiktet av skotern CIU: s variator systemet genom att skruva loss skruvarna som håller den på variatorn systemet. Det finns två grupp av bultar, en grupp på toppen av variatorns fallet och en grupp på undersidan av chassit.
4

Koppla ur den längst fram belägna remskivan hjulet från variatorn systemet. Hjulet är fäst i systemet med en enda bult genom sin mittpunkt. Du kommer att behöva en mutterdragare för att ta bort denna bult.
5

utrota den lilla brickan runt trissan stången till vilken den främre remskiva fästes. Denna bricka begränsar drivsystemet.
6

Sätt variatorn systemet tillsammans igen och sätt tillbaka intag och kickstart till variatorn fallet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129806.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.