Vägbeskrivning för Keyless Remote för 2001 Town & Country

Fjärde generationens Town & Country fordon, såsom 2001 Chrysler, erbjöd nyckellösa system som tillval bekvämlighetsfunktion. De nyckellösa system kan styra bilens lås från så långt som 23 meter bort. Om du har en fungerande Keyless fjärrkontroll, kan du programmera ytterligare fjärrkontroller till en 2001 Town & Country på bara några minuter. Instruktioner
1

Tryck och släpp "Lock"-knappen på den operativa fjärrkontrollen och pausa i två sekunder. Tryck och släpp "Lock"-knappen fyra gånger, pausa i två sekunder mellan varje knapptryckning.
2

Vrid nyckeln till "Run"-läge utan veva fordonets motor. Vänta tills tändningen klockspel har slutat ljuda innan du fortsätter till nästa steg.
3

Håll "Lock"-knappen på den operativa fjärrkontrollen och räkna till sex. Tryck och håll på fjärrkontrollens "Panik"-knappen på räkningen av fem. Släpp båda knapparna på räkningen av sex, en ringsignal att höras inom tre sekunder för att meddela dig om att du har angett bilens keyless läge inträde programmering
4

Tryck på "Lock" och "låsa upp"-knapparna. på un-programmerade keyless inresa fjärrkontrollen samtidigt. Släpp båda knapparna, tryck och håll på fjärrkontrollens "Lås upp"-knappen tills en ljuder för att indikera att den framgångsrikt har synkroniserats till fordonets dator.
5

Vrid tillbaka nyckeln till "Off" position och ta ut den ur tändningen.
6

Tryck på "Lock"-knappen på keyless inresa fjärrkontrollen för att låsa dörrarna och bagageluckan. Tryck på fjärrkontrollens "Lås upp"-knappen för att låsa upp dörrarna och bagageluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129797.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.