Weber förgasare Specifikationer

Grundades i början av 1900 av Edoardo Weber, fick Weber Carbs Direkt starten utforma förgasare för italienska bilföretaget Fiat. Företaget har utvecklat den innovativa tvåstegs tvilling-FAT förgasare, och snart började producera förgasare för racerbilar. Weber tillverkar många förgasar modeller som säljs i USA som cabrioleter. Förgasare är anordningar genom vilken bränsle och luft löses och dras in i motorn. Den DGV serien

Weber `s DGV serien förgasare är två-fat, downdraft progressiva modeller. De är konstruerade för motorer med förskjutningar mellan 1.200 och 2.300 kubik centimers (cc) och har manuella, elektriska eller choke aktiveringar och membran-typ accelerator kretsar pump, eller strömkretsar ventil. Den DGV-serien har också synkrona, 38-millimeters caburetor alternativ. Modellerna i denna lineupen omfattar den gradvisa DGEV elektrisk choke och DGAV vatten choke, och den 38-mm synkron 38DGES elektrisk choke och 38DGAS vatten choke.
DFV Series

Den DFV serien Weber förgasare är utformad som en spegelbild av DGV-modellen. Pipan positioner återförs i DFV modellerna och strypningar rotera medurs, medan DGV stryper roterar moturs. Två DFV modeller finns tillgängliga: vattnet choken och elektrisk choke. Dessa förgasare har strömkretsar ventil som hjälper låg-vakuum körförhållanden.
IDF Series

IDF serien förgasare finns i en rad storlekar och har organ legering, centrala flötekammare och full kapacitet kalibrering. De är downdraft, två-fat, synkrona förgasare med trottel kullagrade axlar och membran-typ accelerator kretsar pump. Dessa förgasare är bäst lämpade för motorer med IR-designade inloppsrör och motstående cylindrar. De tre tillgängliga storlekar är IDF 60, 70 och 71
DCOE Series

DCOE serien förgasaren finns i fem storlekar:. Den 40, 45, 48 , 50 och 55. Det är företaget `s främsta förgasare och har en historia av att användas i Grand Prix racing. Denna förgasaren är lämplig för användning med en mångfald tillämpningar och motorer. Funktionerna inkluderar många throttle cylinderdiametrar, kullager axlar gaspådrag och kolv-typ accelerator kretsar pump.
DCNF Series

DCNF serien modell, DCNF 12, är en två-fat, synkron-öppning, downdraft förgasare. Den är liten och mångsidig, med flera gaspådrag hålstorlek alternativ och ett högt flöde. Funktionerna inkluderar utbytbara accelerator och venturi kammar pump, en separat start krets, membran-typ accelerator kretsar pump och kullagrade axlar gaspådrag. Den DCNF 12 är en populär förgasare för användning i Ferrari bilar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129791.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.