En '87 Chevy Silverado specifikationer

I 1987 beskrev namnet "Silverado" en trim paket, eller en uppsättning alternativ, tillgängliga för Chevrolet C /K Half-Ton pickup. Den Chevrolet Silverado blev sin egen modell år 1999, då den ersatte den Chevy Half-Ton. Det fanns fem trimpaket nivåer erbjuds i 1987, däribland Custom Deluxe, Custom Sport, Scottsdale, Cheyenne och Silverado. Den Silverado möjlighet som de flesta funktionerna hos högsta kvalitet och var tillgänglig 1975-1999. Motor

Fem, åtta-cylindriga motorer, samt en sex-cylindrig typ fanns tillgängliga för 1987 Chevy pickups. Två av V-8s var dieseldrivna (man producerade 148 hästkrafter och den andra producerade 135 hästkrafter), med ett deplacement på 379-cubic inches. De återstående tre, åtta-cylindriga motortyper var en 170-hästars motor med 305-cubic inches av förskjutning, en 210-hästars motor med 350-cubic inches av förskjutning och en 230-hästars motor med 454-cubic inches av förskjutning. Den V-6 motor har 155 hästkrafter och 262-cubic inches av förskjutning.
Transmission
p Det fanns två manuella och två automatiska typer transmission erbjuds för Chevy Pickup 1987 . Båda de manuella växellådor var kapabla till fyra hastigheter och en av dem hade alternativet för överväxeln. De automatiska växellådor kom med antingen tre eller fyra hastigheter.
Exteriör

Silverado Trim Package ingår parkeringsljus på framsidan av fordonet som hade en unik rektangulär form, liksom namnskyltar med Silverado logotyp. Lip lister samt bakluckan och underkroppen sidolisterna, lämnades också. Dessa var inte finns i någon annan trim paket för 1987 Chevy Half-Ton. Alla externa funktioner som ingår i Custom Deluxe och Scottsdale trim paket hittades också i Silverado paketet. Dessa funktioner ingår krom stötfångare och navkapslar, en silverfärgad plastinsats för grillen, och silverfärgade dörrhandtag och sidospeglar. År 1987 var alla Chevy Half-Ton modeller utrustade med möjlighet att antingen två dörrar med en rad av bänk sittplatser eller fyra dörrar med två rader av bänk sittplatser. Addera inredningsdetaljer

Silverado paket ingår tjockt vadderade säten och ett val mellan antingen nylon tyg eller vinyl trim för dessa säten. Mattan kom standard på brädan. Instrumentpanelen var dekorerad med en trä-grain design och det fanns förvaringsfickor i varje dörr. Det fanns även extra isolering läggas mellan kroppen och det inre, liksom på headliner.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129782.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.