Hur Inaktivera en Avital Alarm System

Många biltillverkare använder en tredje part larm tillverkare att producera sina system billarm. Dessa enheter är installerade av biltillverkaren på fabriken som alla andra bil del. Avital har tillverkat billarm i år, och du kan köpa en av deras larm som en eftermarknad alternativet och installera det själv. När båten kommer larmet att aktiveras när någon låser upp eller kommer in i fordonet på fel sätt. Larmet iväg, och du måste avaktivera den med fjärrkontrollen eller bilnyckel. Saker du behöver
Avital fjärr
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Tryck på låsknappen på din bil larm fjärrkontroll. Den här knappen ser ut som ett lås med en öppen gångjärn. De parkeringsljus blinkar, och bil horn kommer att kvittra två gånger. Om du inte har ett larm fjärrkontroll, fortsätt till steg 2.
2

in bilnyckeln i dörren och låsa upp bilen.
3

Enter bilen, och använda tändningsnyckeln att slå på tändningen till läge "ON". Detta är så långt som det viktigaste kommer att vända innan den vevar bilens motor.
4

Tryck på "Valet"-knappen i din bil. Placeringen av den här knappen varierar beroende på bilmodell, så konsultera din instruktionsbok för mer information. Efter fem sekunder, kommer larmet ur och sluta ljuda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129718.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.