Hur Passera Nevada Smog Test

Enligt Environmental Protection Agency (EPA), kan luftföroreningar göra dig sjuk och förkorta ditt liv. Smog och kolmonoxid som utfärdats av bilar kan skada lungor och ögon och äventyra blodets förmåga att transportera syre till hjärnan. Även bilar är mindre skadliga för miljön än de var för 30 eller 40 år sedan, tillägger den mängd bilar på vägarna mer föroreningar i luften. Avgasprov hjälpa en bilist vet när föroreningar kontroll delarna av hans bil är trasig. I delstaten Nevada kräver fordon som är registrerade i staten att passera ett utsläpp smog test. Saker du behöver
giltigt körkort eller rörelse tillstånd
Registreringsbevis
utsläppstestet avgifter
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera om din bil behöver att klara provet eller är undantagna. Nya bilar eller lastbilar på sitt första eller andra registrering är undantagna. Andra undantagna fordon: hybrid elbilar som finns i deras första fem årsmodeller, bil tillverkad 1967 eller tidigare, motorcyklar och mopeder, fordon baserade i avlägsna områden, alternativa bränslen fordon, dieseldrivna fordon som väger 14,001 pounds eller mer, ett fordon överförs till en ny ägare när det tidigare utfördes inom 90 dagar före överlåtelsen, fordon vars överlåtelse mellan makar eller mellan företag vars huvudsakliga verksamhet är billeasing när det inte finns någon förändring av fordonets operatör, fordon som är registrerade som klassiska bilar och körs mindre än 2.500 miles per år, och replika fordon.
2

Behåll din bil baserat på tjänsten rekommendationerna. Regelbundet underhåll av din bil inte bara håller det i topp skick, det förbättrar också oddsen att någon funktionsstörning delar kommer att upptäckas och ersättas innan de skapar ett större problem.
3

Kontrollera att se till att du har ett giltigt körkort eller rörelse tillstånd och registreringsbevis.
4

betala fastställda avgifter baserad på bilens vikt. Som av 2010, de avgifter varierar från $ 39 till $ 51.
5

Pass ett andra test om din bil inte den första. Om ditt fordon inte klarar det andra testet, kan du ansöka om ett undantag under vissa omständigheter. Men undantag inte kommer att utfärdas för fordon som fortfarande garanti, bilar eller lastbilar som är rökare eller om utsläppet enheten uppvisar tecken på manipulation.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129692.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.