Min 2003 Dodge Durango startar inte

Om din 2003 Dodge Durango inte startar finns det några saker du kan göra för att antingen försöka få igång eller för att fastställa varför det kommer inte. När ett fordon inte kommer att starta de kan vara ett antal vanliga orsaker till det. Batteriet kanske inte har tillräckligt med kraft för att stänga av motorn, kan startmotorn behöver bytas, eller bränslesystemet kanske inte fungerar korrekt. De ljud och signaler din bil gör när du försöker starta det kan hjälpa dig att avgöra vad som behöver fixas. Instruktioner
1

Sätt nyckeln i tändningslåset, vrid nyckeln för att starta Durango och lyssna efter eventuella missljud. Om du hör ett "klickande" ljud från motorrummet, kan detta vara indikerar att batteriet är fulladdat men startmotorn kan behöva bytas ut.
2

Öppna huven på din Durango och kolla batterikablarna, vilket gör att de sitter fast ordentligt. Du kan också kolla tändstiftet trådarna se till att de också är ordentligt anslutna.
3

Sätt nyckeln i tändningslåset, vrid om nyckeln och se om radio-och instrumentpanelen tänds. Om inte, kan detta vara ett tecken på att batteriet inte har någon makt eller inte distribueras genom fordonet.
4

Vrid nyckeln och lyssna efter ett "surrande" ljud. Detta brus bör komma från den bakre delen av Durango och är den elektriska bränslepumpen. Det kan vara svårt att höra detta brummande ljud. Om du inte hör det, kan det vara en indikation på att pumpen är antingen felaktig eller får ingen ström.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129653.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.