Hur man gör en mer komfortabel körning i en Subaru Outback

En bekväm bil åktur i din Subaru Outback är starkt beroende av bilens fjädringssystem. Många variabler av Subarus fjädringssystem kan konfigureras så att du kan njuta av en mer komfortabel körning. Den fjädring stötdämpare, fjädrar styvhet, storlek, styrka och design bidrar till komforten i din Subaru rida. Alter komponenterna i fjädringssystem för att förbättra dess prestanda. Saker du behöver
gasdämpningen
Däck
Progressiva fjädrar
Linear fjädrar
Krängningshämmare
Visa fler instruktioner
1

Byt ut dina Subarus stötdämpare med absorbenter gas chock. Över en längre tid, även de dyraste stötdämparna tenderar att slitas ut. Detta kommer att leda till att du "känner" varje tur, gupp och hål på vägen. Gasdämpningen är mer effektiva i Väghållning diskrepanser när placerad intill hydrauliska stötdämpare.
2

köper nya däck. När du köper en uppsättning däck att ersätta de nuvarande, väljer däck som har en högre sidovägg. Tall sidoväggar på däck kommer att hjälpa den att absorbera stötar och slag upplevs av en inkonsekvent vägyta. Däcken kommer att vara mer effektiva i att absorbera stötar och därmed avvärja mängden chock att fjädringssystemet har att absorbera.
3

Växla bilens fjädrar med fjädrar som är mer böjbar. Om du är orolig för aggressiva böjar på vägen, sedan köpa fjädrar som är "progressiva". "Progressiv" fjädrar tenderar att vara mindre fast under lätt tryck, men styvare när under hård press. Du kan också välja fjädrar som är "linjär". Dessa är mer lyhörda för väg avvikelser, oavsett den mängd tryck de är under.
4

Utrusta din Subaru med en krängningshämmare. Balans Motor Sport är en leverantör av krängningshämmare för Subaru fordon. Balans Motor Sport konstaterar att installera en krängningshämmare hjälper dig att behålla ett system följsam fjädring, men kommer fortfarande att hjälpa dig med aggressiv hantering av din bil medan du vrider skarpa kurvor och kör över hålen på vägen.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129607.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.