Hur vill kolla en bil för vattenskador

Att köpa en begagnad bil kan vara ett billigare alternativ till att köpa samma bil ny, men det medför också en risk. Innan ägandet av bilen överförs till dina händer, du vet inte vad bilen en gång gick igenom. Krascher och kollisioner är vanliga, men det bör också noteras att vattenskador kan förekomma, särskilt i områden där översvämningar är vanligt. Innan du köper en begagnad bil, är det viktigt att kolla upp det för alla möjliga typer av skador, inklusive vattenskador. Saker du behöver
Ficklampa
Fordonets identifieringsmärkning (VIN)
Visa fler instruktioner
1

avgöra om en möglig eller unken lukt finns i fordonet. Ta gott om tid att nosa runt hela insidan av bilen.
2

Leta efter synliga lera i bilen. Översvämningar är en av de enda sätten, bortsett från en sandstorm, är att lera kan nå områden som under huven på bilen. Inspektera hela bilen, inklusive svåra att se områden, grundligt.
3

Leta efter dräneringshål synliga från under bilen. Det enda hållbara sättet att ta bort vatten från en bil är genom att skapa dräneringshål, så dräneringshål finns på en bil är ett sätt att tala om det en gång har hamnat under vatten.
4

Kontrollera motorn för rost . För att förbättra din synlighet, använd en ficklampa när man letar efter tecken på rost.
5

Hitta bilens chassinumret, eller VIN, och få en rapport fordon historia. En historia rapport kan beställas online från webbplatser som CarFax, AutoCheck och Experion. VIN är ett 17-siffrigt nummer som kan hittas på bilens titel, på insidan av bilens dörr eller på instrumentbrädan. Granskning historien om bilen är ett sätt att veta definitivt att bilen en gång var skadad på grund av översvämningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129590.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.