Hur man byter en klar yta Coat Bil

En Klarlackerna är ett färglöst skikt av harts färg som appliceras över färgen på en bil. Dessa rockar innehåller vanligen tillsatser som skyddar lacken mot ultraviolett strålning och repor. Ibland, väderförhållanden och allmänt slitage orsaka klarlack flagna, lämnar fläckar av färg exponerade och påverkar den övergripande utseendet på bilen. Det enda sättet att ta bort klarlack är genom slipning. Detta kan vara tidskrävande, men det är enkelt när du kommer igång. Saker du behöver
Täckt arbetsplats
Trä eller gummiblocket
1,500-3,000 ultrafina slippapper
Lim
Bucket
Vatten
Mild diskmedel
Auto vax
måla pistol
Auto klarlack hartsfärg
Handdukar
Visa fler instruktioner
1

Flytta din bil till en torr, täckt område såsom ett garage. Om du tar bort stora delar av klarlack, kan slipning processen ta flera dagar. I detta fall är det viktigt att skydda det undre skiktet av kroppen färg från solen och andra elementära skador.
2

Tvätta bilen med mild tvål och vatten för att ta bort all smuts och se till att alla ytan grus är borta. Låt bilen torka helt, och sedan inspektera de områden där du kommer att ta bort pälsen.
3

Bifoga ultrafina sandpapper till en trä eller gummi blocket med starkt lim så att har du ett enkelt verktyg för att gripa under processen. Kontrollera att sandpapper hänger över kanterna på blocket för att skydda bilen från stötar och ytterligare repor.
4

Förbered en hink med kallt vatten med några droppar milt diskmedel. Vattnet bör inte ha lödder. Poängen med tvålen är att ge vattnet en halare konsistens när du arbetar med bilen.
5

Dunk sandpapper i vattnet och försiktigt slipa bort klarlack. Att göra detta själv istället för att ta bilen till en detailer kommer att vara tidskrävande. Stressa inte processen.
6

arbeta långsamt för att se till att du bara tar bort klarlack och inte färgen under. Skölj sandpapper i hinken ofta och hålla den fuktig.
7

Skölj bilen och låt den torka.
8

Måla bilen med klarlack. Använd en pistol auto färg så att klarlack går på smidigt. Försök inte att borsta pälsen på din bil. Borst kommer att lämna märken i pälsen, vilket ger bilen intryck av att repas och skadas.
9

Låt klarlack för att torka, och sedan vaxa bilen för att ge det en glänsande yta.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129587.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.