Hur till Öka Vridmoment i en bil

I en bilmotor, är vridmoment mätning av den kraft som appliceras i ett försök att rotera ett objekt. Den kraft anbringas på en hävarm, som mäts i Newton meter. Vridmoment i sig är en produkt av den kraft som anbringas och den uppmätta längden på hävarmen. Det finns flera sätt du kan ändra din motor för att öka mängden av vridmoment i motorn. Instruktioner
1

Installera en prestanda kit luftintag i bilen. Dessa kit ökar hästkrafter och vridmoment som också kommer att öka drivs effektiviteten i din bil. Kall luft intag kit ta in kallare luft från utsidan som ger din motor med mer syre. Vissa kall luftintaget kit kan ge din motor med upp till 40 extra pounds av vridmoment.
2

minska friktionen med ring-apparater som är hand-monterade för endocarp avslut. När ringen-apparater är end-gap för hårt, friktionen ökar och minskar vridmomentet. Tät ring-apparater är också mer benägna att misslyckas tidigare än ring-apparater som är hand-monterade.
3

Justera motor kullager så att de anpassas finslipat. Detta kommer att ge en uppsättning av bärande sadlar att vevaxeln kan rotera inuti. Detta kommer att minska friktionen och öka vridmomentet i din motor.
4

Form avgasportarna i motorn så att de är rätt storlek för att ge effektiv cylinder sophantering i avgassystemet. Förstora avgasportar är acceptabelt så länge hamnen nära ventilen förblir orörd. Lämnar hamnen nära orörd ventilen tillåter motorn att hålla hög utgångshastighet, minimera återgång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129570.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.