Min 1998 Chevy 1500 med en 5.0L startar inte

Den 1988 Chevy 1500 är en lastbil som har antingen en V6 eller en V8-motor. Konsumenter på Cars.com betygsätta 1988 Chevy 1500 en 4.5 av 5 med en 4,2 av 5 för tillförlitlighet. Varje bil eller lastbil kan vägra att starta ibland, speciellt om bilen är mer än tio år gamla. Det finns några felsökning knep för att prova innan du ringer en professionell mekaniker. Några anledningar lastbilar startar inte är enkel och lätt kan fastställas. Andra orsaker är ett större problem som kräver en mekaniker hjälp. Instruktioner
1

Kontrollera bensintanken för att kontrollera att du har gas. Tänk på att om din gas mätare är trasig, kanske du tror att du har gott om gas när du inte gör det. En lastbil utan gas är en lastbil som inte startar.
2

Kontrollera ljuset kontrollera motorn. Slå på tändningen och se om det check engine tänds. Detta ljus kommer att berätta om den dator som styr din motor fungerar. Om lampan inte tänds, kan detta betyda att det finns ett problem med motorns dator eller att en kabel är urkopplad.
3

Slå på tändningen och sedan försöka framrutan vindrutetorkare. Om de är långsamma, kanske du har ett problem med ditt batteri. Hoppa starta din Chevy och sedan köra den i några timmar för att se om batteriet laddas.
4

Lyssna efter näven ljud som skulle tyda på ett problem med motorn. Ett annat ljud att lyssna efter är ett vinande eller tjutande ljud som kan innebära ett bälte är löst.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129554.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.