Hur man tar bort baksätet för Hyundai Elantra

Med Hyundai Elantra är baksätet görs med lättillgänglighet i åtanke, så att ta bort sätena är en enkel fråga om några få minuter till ett värde av tid och användning av några små handverktyg från runt huset. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

öppna båda dörrarna till Elantra och skjut förarstolen och passagerarstolen så långt framåt som det går, och luta sätet upp mot instrumentbrädan i bilen. Titta strax under den nedre kanten av sittdynor i baksätet och lokalisera bultarna som håller dynorna på plats. Använd en hylsa och spärrskaft för att lossa och ta bort bultarna.
2

Lokalisera de små banden som borde sticker ut från under kuddarna, som små duk tungor. Satsa själv i mitten av baksätet och dra uppåt på bandet medan på samma gång den trycks sittdynan mot den bakre delen av Elantra till lossa kuddarna från sina klipp undertill sätena. Hitta bultarna vid basen av ryggstödet och lossa och ta bort dem för att ta reda på sittdynorna. Addera 3

Lossa och ta bort skruvarna som håller ryggstödet på plats. Lokalisera dessa bultar på basen av sittdynan efter kuddarna har tagits bort, och använda en hylsa och spärrskaft att skruva dem. Lyft upp och mot fordonets front avmontera baksätet tillbaka från sina fästen, och ta bort den från bilen.
4

Utför önskade underhåll och sedan vända hela processen att installera baksätet i din Elantra till fabriken specifikationer. Se till att ryggstödet och kuddar är fast monterade i sina klipp innan du drar åt några bultar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129543.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.