Min Mercury Topaz startar inte

The Mercury Topaz var en lyxbil tillverkad av Ford från mitten av 1980-talet till mitten av 1990-talet. Som påpekats av Center for Auto Safety har Topaz haft flera problem med tillförlitligheten, inklusive kronisk förhalningar oavsiktlig acceleration och felaktiga bränslepumpar. Om din Topaz inte startar, finns det några saker du kan prova innan du ringer en professionell mekaniker. Instruktioner
en

Lägg gas till bensintanken. Du kanske tror att du har tillräckligt med gas i bilen, men din gas mätare kanske inte fungerar korrekt. En bil utan tillräckligt med gas startar inte.
2

Slå på tändningen och kontrollera att "check engine" light. Det ska komma på att du vet motorns dator fungerar ordentligt. Om lampan inte tänds, betyder det ett problem med motorns dator eller med kablar ansluts.
3

Slå på tändningen och prova dina vindrutetorkarna. Om de kör långsamt, kan problemet vara batteriet. Hoppa-starta bilen och låt den gå två eller tre timmar att ladda.
4

Lyssna efter missljud. Om du hör näven, kanske du har problem med din motor. Om du hör högfrekventa ljud, kanske du har en lös bälte. En professionell mekaniker kommer att kunna berätta vad ljuden betyder.
5

Ta bilen till en professionell mekaniker om du inte kan få den att starta. Han kommer att diagnostisera problemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129531.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.