Låssmed Bil Verktyg

Få saker hindra en förare mer än låsa nycklarna i bilen. Äldre bildörrar kan öppnas många gånger med en klädhängare. Men dagens bilar är mycket svårare att penetrera med en klädhängare. I själva verket kan du skada din bil om du försöker skriva med denna råa enheten. Låssmeder äger speciellt utformade verktyg för att skriva in bilar av olika stilar och nyckel-lås design. Förare bör överväga att ha en extra knapp på sidan, tillsammans med telefonnumret till en betrodd låssmed. Slim Jim

Slim Jim förbi nyckelhålet för att öppna bildörren. De verktygsinsatser mellan gummilister och fönstret. Olika storlekar och stilar bland de smala Jims arbetar med olika typer av bilar. Skada på ett bilfönster eller dörrlås kan ske genom att otillbörligen använda en Slim Jim.
Auto Jigglers
jigglers

Auto, ofta kallade prova-på tangenterna, finns i många sorter. Nedskärningarna liknar mycket den faktiska tillverkarens nycklar. De kan öppna många bilar, både inhemska och utländska.
Bump nyckel och Hammer

en bula viktiga funktioner skär alla på det maximala djupet för bilnycklar. När de sätts in i ett lås, träffar en speciellt utformad bula hammare tangenten med rätt tryck. Dessa plast verktyg har rätt mängd täthet och flexibilitet att studsa låspinnarna och låsa upp dörren.
Long Reach Tool

Denna sektion verktyg gör att låssmed för att nå inuti en bil från en dörr på utsidan till den motsatta dörren på insidan. Där låssmed kan trycka på låsknappen. Addera Euro-Strip

Detta verktyg är specialiserat på tillgång till mer avancerade bilar som Mercedes-Benz, BMW och Volvo . Verktyget använder en lång, slank design och levereras med en kraftig fäst gummiband. Det fungerar som en Slim Jim, glida mellan glaset och gummilister att resa låset.
Pump Wedge

uppblåsbara konan glider mellan fordonets dörr och väder strippa på dörrkarmen. En pump inflates kilen, separera dörren från ramen. Separationen ger tillgång till verktyg bil öppning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129527.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.