Hur att avväpna billarm

Biltillverkarna använder olika typer av stöldskydd. Många av dessa system har en bil larm som utlöses om någon öppnar bilen på fel sätt. Vissa bilar kräver att du använder en fjärrkontroll fob bara att låsa upp dörrarna, medan andra system kräver att du öppnar dörren förarsidan innan alla andra. Den specifika protokoll för frånkoppling av systemet beror på den installerade larm modell, men många använder en grundläggande uppsättning riktlinjer för att beväpna och avväpna larmet. Saker du behöver Flighter Key fob
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Tryck på "Panik"-knappen på fjärrkontrollen fob om du har en. Knappen ser ut som ett larm eller en klocka. Genom att trycka på panik-knappen på en fjärrkontroll kommer att inleda ett larm när först trycks och avväpna den när knappen trycks in under ett aktivt larm.
2

Tryck på "Lås upp"-knappen på fjärrkontrollen fob om det är ingen panik-knappen. Tryck på upplåsningsknappen flera gånger om en gång inte fungerar, eftersom vissa bilmodeller måste alla lås som ska låsas upp innan larmet stängs av. Addera 3

Använd bilens nyckel för att låsa föraren sidodörr om du inte har en avlägsen fob. Försök att bara låsa upp dörrarna först. Om det inte fungerar, vrid låsa avtryckaren helt och håll den där i 10 sekunder.
4

Öppna bildörren om larmet går fortfarande ut. Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid på tändningen. Lämna nyckeln där i 30 sekunder till en minut, eller tills larmet stängs av.
5

Vänta i tre minuter eller mer om du inte har nyckeln eller keyless fob på dig. Så småningom larmet avväpna att spara batteriet laddas ur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129469.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.