Hur du återställer en GM Stöldskyddande

General Motors är en biltillverkare som äger Chevrolet, Buick, GMC och Cadillac. Aktuella bilar använder ett stöldskydd larmsystem för att förhindra inbrott. Signalhornet ljuder medan strålkastarna blinka. Detta kommer att fortsätta i flera minuter om du inte avaktivera larmet. Efter avaktivera det, kan du återställa larmet så att din GM fordonets säkerhetssystem är korrekt inställd. Saker du behöver
Key fob
GM bil nyckel
Visa fler instruktioner
1

Använd GM Keyless remote för att låsa upp dörrarna genom att trycka på "Lås" knappen. Denna knapp ser ut som en öppnad lås. Det andra alternativet är att låsa upp dörrarna med GM-tangenten, och slå på tändningen på. Dessa är de enda två alternativen för manuell frånkoppling av larmet och försöka låsa upp dörrarna på något annat sätt kommer inte att fungera.
2

ur bilen och lämna dörren öppen. Tryck på låsknappen inifrån bilen för att låsa dörrarna. Se till att alla andra dörrar, bål, huva och lift gate också är stängda. Om allt annat är öppen, kommer larmet inte återställs.
3

Stäng dörren och vänta på att säkerheten ljuset slutar blinka inifrån bilen. Ett annat alternativ är att stänga dörrarna först, och sedan trycka på "Lock"-knappen på fjärrkontrollen nyckellösa. Detta kommer också att pre-beväpna stöldskydd larmsystem. Om du inte öppnar dörrarna eller tryck på låsknappen på Keyless fjärrkontrollen i 10 sekunder, kommer stöld-systemet går in i väpnad skede.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129468.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.