Hur Ren Sticky Wheels Vinyl Steering

En ratt kan få klibbiga om du har kört med smutsiga händer eller om du har spillt lite mat som sylt eller saft på ratten . En vinyl ratt är lätt att rengöra med några grundläggande material som inte skadar vinylen på hjulet . Vissa är material som du kanske redan har på handen , vilket gör det till en låg kostnad projekt som inte kommer att bryta banken . Saker du behöver
Sponge
Bakpulver
Sprayflaska
ren trasa
Visa fler instruktioner
1

Fukta en svamp med vatten och vrid ut överflödig vätska . Badda svampen över klibbiga yta av vinyl för att plocka upp någon yta damm eller skräp , torka bort all smuts som lätt tas bort med lite tryck .
2

Blanda lika delar bakpulver och vatten i en tom sprayflaska . Skaka flaskan väl för att se till att ingredienserna är helt införlivas .
3

Spraya vätskan över vinyl ratten så att den klibbiga delen är helt täckt . Låt det sitta i ca 10 minuter så att blandningen börjar att bryta upp den klibbiga röran .
4

Torka hjulet vinyl styrning med en ren trasa , ta bort både den klibbiga röran och bakpulver blandningen . Håll torka tills hjulet är helt torrt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129443.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.