Supplies & Verktyg för reparation Auto Radiator

Enligt Autos.com, varierar radiator reparation någonstans från enkla tätning arbetstillfällen, blodvallningar, till slangbyte till all-out ersättare. Och eftersom radiatorer är ansvariga för att överföra energi i syfte att värme och kyla, de är också en viktig faktor för alla bilar. För gör-det-själv person, det finns ett antal verktyg och förnödenheter för att ha till hands när du arbetar på en radiator. Dräneringskärlet

dräneringskärlet är en grundläggande, billigt verktyg som behövs för nästan varje radiator reparation uppgift. Detta beror på om underhållet är en radiator flush eller en slang avlägsnas, måste kylaren ska tömmas på sitt kylvätska. Om kylvätskan tappas i marken, kunde dess toxiner slutligen nå grundvattnet. Efter att ha använt dräneringstråget att fånga upp vätskan, måste den tas om hand på rätt sätt. Enligt Autos.com, många samhällen har avfall centra för dessa ändamål.
Nut Driver

En mutter drivrutin, eller spärrkonsol, är verktyget för särskild användning när du behöver att byta ut kylarslangar. Enligt hemsidan Auto Repair Hjälp, är det verktyg som används för att lossa klämmorna som håller slangar anslutna till kylaren. Vid tillämpning av nya slangar, bör användare använda mutterdragare för att dra nya klämmor. En nyckel till efterdragning en klämma med mutterdragare är inte att dra åt för mycket, eftersom slangen kan riva eller punktering som följd.
Vatten

Radiator Flush är ett enkelt underhåll som gör att fordonets kylare för att hålla längre och presterar bättre. En av de viktigaste leveranserna till att säkerställa en framgångsrik flush är vatten. Enligt Radiator.com, efter kylaren dräneras av kylmedel, är det enklaste sättet att spola ut ett system med hjälp av en trädgårdsslang eller flera hinkar med vatten för att köra vatten genom systemet tills vattnet är fullständigt genomskinligt. Detta säkerställer att all kylvätska och annan uppbyggnad avlägsnas från kylaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129417.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.