Hur får man det mesta Gas Körsträcka från en Ford 7,3

Om du äger en Ford lastbil med en 7,3 L motor , det finns ett antal sätt du kan förbättra gas körsträcka att lastbilen tar emot när det är på väg . Medan en lastbil med en 7,3 L motor aldrig kommer att få samma bränsleekonomi som en bil med en mindre motor , kan några uppgraderingar kraftigt öka miles per gallon lastbilen emot och spara en betydande summa pengar på bensin . Instruktioner
en

bära Aldrig extra tyngd i baksidan av lastbilen när det är onödigt. Medan lastbilen är tänkt att bära tunga laster och kan göra det med lätthet , kommer extra vikt orsaka att fordonet arbeta hårdare och därmed minska gas körsträcka som den tar emot när du flyttar .
2

Placera bakluckan i upprätt läge vid alla tidpunkter. Att hålla bakluckan ned gör lastbilen aerodynamiskt resistent mot vind medan fordonet är i rörelse och orsakar att trucken använda mer bensin när den rör sig framåt .
3

Placera ett insynsskydd på flaket . Flaket kommer naturligtvis att orsaka luftmotstånd som fordonet är i rörelse , så genom att lägga ett insynsskydd du kan förhindra att detta händer . Resultatet kommer att bli mycket bättre gas körsträcka under loppet av en tank .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129378.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.