Hur slopa restriktionerna en Yamaha Neos 100

Den hastighet och prestanda för din Yamaha Neos 100 scooter begränsas av en liten bricka, som kan hittas i trissa systemet som överför kraften från motorn till bakhjulet. Detta system, som kallas variatorn, kan nås genom att ta bort kickstart och lådans lock. När du får tillgång till variatorn systemet, är det helt enkelt en fråga om att ta bort den främre remskivan och ovan nämnda begränsande brickan, och dina Neos kan prestera på maximal kapacitet. Saker du behöver
Mutterdragare
Hylsnyckel
bandnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lossa bulten på slutet av din Yamahas kickstart, med hjälp av en hylsnyckel. Bulten kommer inte helt skruva, men när det är tillräckligt lossas, kan du dra bulten ut något för att ta bort kickstart från sidan av din scooter.
2

Skruva loss de tre bultarna placerade längs botten kanten av din scooter s variator fallet, och sedan de tre skruvarna på den övre kanten av fallet. Variatorn fallet är den metalliska, cylindriska fall som kickstart fästes.
3

Led remmen änden av en bandnyckel runt främre remskivan och sylt i handtaget under den bakre remskivan hjul, som ligger inne i variatorn fallet.
4

Demontera skruven som håller den främre remskivan på plats, med en vanlig hylsnyckel. Hjulet kan vända något medan du lossar bulten. Om detta händer, dra åt remmen skiftnyckel.
5

Dra den lilla brickan utanför den främre trissan spö, med hjälp av ett par nål-nosed tång. Brickan begränsar variatorn systemet, sakta dina Neos "toppfart.
6

ihop din Yamahas variator systemet och sätta tillbaka kickstart.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129361.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.