Monster Garage Verktyg

Monster Garage är en show som sändes på Discovery och med 2006. I showen, hade team av designers, tillverkare och modifierande experter möjlighet att vända ett fordon till något helt annat. Till exempel, en bygga vände en polisbil in i en donut shop. Vinnarna på showen kunde skapa en modifiering som sprang och fungerade som önskat. Vinnarna fick en $ 3,400 uppsättning MAC verktyg. Författare till "Monster Garage: Hur Tillverka Damn nära någonting," Ken Vose listade verktyg som rekommenderas av proffs Monster Garage. Sockets

Fabricator bör ha en 1/4-tums socket enhet, en 3/8-tums enhet och en 1/2-tums socket enhet. Har 4/13mm uttag och 3/16, 7/32, 1/4, 9/32, 5/16, 3/8, 7/16, 1/2 och 9/16-inch djupa hylsor för 1/4 -tums enhet. För 3/8 tum, går från 9mm till 19mm med standard och 9mm till 19mm med djupa hylsor samt regelbundna och djupa hylsor i standardmått. För 1/2-tums enhet, börja på 12mm och gå igenom 27mm. Standard uttag bör börja på 3/8-tums och gå upp till 1 1/4 inches. Har tre-och sex-tums förlängning barer och snabba ratchets frisättning för varje.
Mutterdragare

Fabricator ska ha en komplett uppsättning av Blocknycklar i både metriska och standard storlekar. En 3/8-tums t-handtag och luft spärrfunktion är en nödvändighet, liksom en 3/8-tums enhet för allen uttag. Air mutterdragare i 3/8 och 1/2 inches samt momentnycklar i 3/8 och 1/2 inches är också viktiga. Lägg en 10-tums och 12-tums skiftnyckel och en 6-tums skiftnyckel också.
Andra handverktyg

A Monster Garage behöver också Phillips skruvmejslar i # 0, 1, 2 och 3, samt standard skruvmejslar i 4 - och 6-tums längder. Har både kanal lås och tång sidecut på sidan, en kråkor fot set, en torxmejsel bit set och ett vridmoment adapter set med 1/2-tums förlängningar. En uppsättning av metall filer i alla storlekar, lång näsa och tråd skärande tänger, en uppsättning av center-och pin stansar och en sex-piece inverkan uppsättning drivrutiner finns också med på listan.
Elektrisk

Ha de grundläggande elektriska verktyg till hands. Se till att ha en digital multimeter som visar ett 10 amp skala och en 300 mA skala. En Monster Garage också behöver en batteriladdare och stroboskop, Vose säger, tillsammans med en last testare och leads jumper.
Ytterligare verktyg

Monster Garage experter rekommenderar även andra verktyg för expert tillverkning arbete. Ha en MIG svetsare, samt en borr press och en kapsåg. En sawzal gör lätt arbete av många tuffa jobb, och en kompressor är ett måste för varje butik. Många fabrikanter som oxy facklor, fräsar plasma och slipmaskiner hand, medan en vice är ett grundläggande verktyg som får massor av användning. Leta efter en svarv, en engelsk hjul, luft hammare, klämmor, en nivå och en kran och Die Set för grundläggande verktyget paketet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129359.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.